Logo taekwondo Chindojang

De website in een nieuw kleedje

Zoals je merkt ziet de website er sinds vandaag iets anders uit.
Er werd gekozen voor een nieuw thema, eentje die de website een moderner uiterlijk geeft. Het vorige thema was ondertussen namelijk reeds een paar jaar actief en zag er om eerlijk te zijn een beetje verouderd uit. Het huidige thema is iets vriendelijker voor de ogen, zowel via de PC als via smartphone of tablet.

Inhoudelijk is er echter helemaal niets veranderd; alle berichten zijn nog altijd dezelfde en qua functionaliteit zou alles ook nog moeten werken zoals voorheen. Het is in feite gewoon een nieuwe schil over de bestaande inhoud. Het kan wel zijn dat er in de komende tijd hier en daar nog wat kleine zaken veranderen op visueel vlak, maar normaal gezien niets ingrijpends. Gewoon een beetje finetuning…

De website bestaat dit jaar trouwens twintig jaar, de eerste versie kwam online in de loop van maart 2000!