Logo taekwondo Chindojang

28/04 : Interclub in Deerlijk

Op zondag 28/04/2019 organiseert CDJ Deerlijk in de sporthal aldaar voor alle Chindojang clubs een interclub. Dit is een vriendschappelijke Poomsae/Gyorugi wedstrijd met gekwalificeerde scheidsrechters, coachen en jury, georganiseerd door de club, enkel en alleen voor leden van onze eigen club. De deelname aan de deze wedstrijd bedraagt €5 per deelnemer, te betalen via eigen trainer.

Alle beschermmateriaal wordt voorzien door de club, eigen materiaal mag uiteraard ook gebruikt worden. Kortom een uitgelezen kans om kennis te maken met het wedstrijdonderdeel van taekwondo.

Naast poomsae en gyorugi worden ook hoogte- en vertesprongwedstrijdjes georganiseerd. Hiervoor hoef je niet op voorhand in te schrijven.
Ouders, familieleden en aanverwanten zijn van harte welkom om hun kinderen aan te moedigen als supporter. Er worden voldoende tribunes voorzien en ruimte om het tornooi te kunnen volgen en foto’s te maken. Nadien is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje.
Leden die wensen deel te nemen dienen ingeschreven te zijn ten laatste tegen 12/04/2019. Dit kan via eigen clubtrainer of rechtstreeks via het online inschrijvingsformulier via deze link.

Plaats van afspraak : Sporthal “Gaverhal” Vercruysse de Solartstraat 30; 8540 Deerlijk

De timing is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar zal er naar alle waarschijnlijkheid als volgt uitzien.
09:00 – 13:00 poomsae wedstrijd
13:30 – 18:00 Gyorugi wedstrijd

Andere nieuwsberichten