Logo taekwondo Chindojang

De website kreeg een upgrade

Je zal het op het eerste zicht misschien niet merken, maar er is ‘t een en ‘t ander gewijzigd aan de website.

Domeinnaam en webruimte

Daar waar de domeinnaam www.chindojang.be vroeger gewoon verwees naar een gedeelte van de persoonlijke webruimte van de webmaster, heeft de website nu haar eigen webruimte gekregen.

Sociale netwerken en media

De lezer kan nu elke post “Leuk” vinden op Facebook en pagina’s delen via allerlei sociale media.¬†De Facebook “Vind ik leuk” knop kan je vinden op de homepagina en bovenaan elk nieuwsbericht, de Facebook, Google+1, Twitter en andere “share/save” knoppen onderaan elke pagina en nieuwsbericht. Dit was vroeger ook allemaal mogelijk, maar dan vond je op je sociale netwerk wel een verwijzing naar de persoonlijke webruimte van de webmaster in plaats van de correcte verwijzing naar een pagina van www.chindojang.be. Aangezien we een beetje met onze tijd wilden meegaan was een eigen domein dus wel een noodzaak aan het worden, zodat we deze sociale netwerkzaken ook konden gebruiken.

Favicon

Een andere verbetering is dat de website nu eindelijk een “favicon” kan gebruiken, dit is het kleine clublogo dat je bovenaan je webbrowser of naast de URL kan zien staan wanneer je de Chindojang website bekijkt.

Andere nieuwsberichten